Online zarada u kompaniji PEGOM

Mi smo tim koji pobeđuje, pridruži nam se!

 

Ovde su odgovori na često postavljana pitanja u vezi sa Affiliate  programom.

 

Šta je Affiliate marketing?

 

Affiliate marketing je brz, zabavan i jednostavan način zarade putem društvenih mreža. Evo o čemu se radi:

 

 

 

Affiliate marketing je još uvek nedovoljno poznat termin u domaćem poslovanju. Za razliku od domaćeg tržišta, u svetu je njegova zastupljenost znatno veća, te brojne uspešne kompanije svoje poslovanje zasnivaju na ovom modelu marketinških usluga.

 

Affiliate partneri su ljudi od uticaja na društvenim mrežama - mikro influenseri i influenseri. Njihov zadatak je da unapred pripremljen sadržaj koji im mi dostavljamo objavljuju na društvenim mrežama i na taj način promovišu proizvode i samu kompaniju.

 

 

Svako bi voleo da zarađuje novac čak i dok spava!?

To je koncept koji nudi affiliate marketing!

 

Angažmanom kod nas obezbedićeš pasivan prihod jer sadržaj koji objavljuješ će moći da vide svi tvoji pratioci, čak i kada ti spavaš! Pasivan prihod je vrsta zarade gde imaš mogućnost zaraditi i onda kada spavaš, putuješ, ideš na večeru sa voljenom osobom i slično. Naravno, da ne bude zabune, kako bi ostvarili pasivan prihod, u početku je važno raditi i napraviti nešto da funkcioniše, tj.  da donosi zaradu.

 

Taj sistem smo mi već osmislili za tebe. Nastavi sa čitanjem, uskoro će ti biti sve jasno!

 

 

Kako affilate funkcioniše u PEGOM kompaniji?

 

Svaki Affiliate partner dobija personalizovani promo KOD koji ima određenu novčanu vrednost i objavljuje ga na društvenim mrežama svojim pratiocima kroz zanimljive sadržaje. Pratioci našeg Affiliate partnera koriste te promo kodove prilikom online kupovine i time ostvaruju popust pri kupovini u našoj online prodavnici.

Šta influenser ima od toga?

 

Od svakog iskorišćenog promo koda influenser ima procenat od prodaje. Dakle, kad god neko iskoristi njegov promo kod pri kupovini, automatski influenser dobija procenat. Na kraju svakog meseca vrši se obračun njegove zarade na osnovu iskorišćenih kodova, nakon čega se isplaćuje zarada.

 

 

Koji sadržaj affiliate partneri dele sa svojom publikom?

 

Kuvanje i spremanje zdravih obroka

Kroz zanimljive slike i video snimke dele svoje recepte na društvenim mrežama, gde u opisu tih objava pišu recepte i preporuke za konkretne proizvode koje su koristili tokom spremanja jela. U opisu sadržaju recepta se nalazi i naš promotivni kod koji obezbeđuje popust korisnicima.

 

 

Kako da znaš koliko kodova je iskorišćeno?

 

Jednom sedmično na tvoju mejl adresu stižu izveštaji o iskorišćenim kodovima i ostvarenoj zaradi, tako da ćeš uvek imati informaciju i proračun.

 

 

Koliko mogu zaraditi novca?

 

Tvoja zarada zavisi od broja iskorišćenih kodova, ali i vrednosti samih paketa proizvoda za čiju kupovinu su vaučeri upotrebljeni, kao i angažovanja na društvenim mrežama.

A šta ako imam dodatna pitanja?

 

U bilo kom trenutku možeš se obratiti korisničkoj podršci našeg tima i dobiti odgovore na sva svoja pitanja.

Kontakt: 069 1022 069

 

 

Kako mogu da postanem Affiliate partner? 

 

Ako vidiš ovo kao svoju priču, osećaš spremnost da se upustiš u sjajnu avanturu, ostvariš zaradu i postaneš deo brzorastuće kompanije PEGOM Organic, samo jedan klik te deli od realizacije te priče. Prijavi se i očekuj naš poziv.

 

Radujemo se i čekamo da se priključiš pobedničkom timu koji pravi promene!

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code