Grande set posuđa

  • Proizvođač: Zepter International
  • Kataloški broj: Z-530

Masterpiecece set Grande je naš najveći set i savršen je za velike porodice ili u poslovne svrhe.

 

Kombinacija elemenata u setu nudi beskrajne mogućnosti. Superiorni metal 316L, akutermno kompaktno dno i specijalan dizajn garantuju pripremu zdrave hrane na niskim temperaturama.

 

Sve komponente seta mogu se međusobno kombinovati, pa možete istovremeno kuvati više jela na jednom izvoru toplote. Kuvanjem u sistemu štedite do 70% energije.

 

 

288.864,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Grande set posuđa
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

PAMETNA TEHNOLOGIJA ZA ZDRAVU HRANU

 

Masterpiece set posuđa ima garanciju od minimum 30 godina. Materijali koji ne sadrže nikakve otrove koriste se u proizvodnji Masterpiece posuđa, revolucionarnog sistema za pripremu ukusne, zdrave hrane sa manje kalorija. U setu se nalazi popularni tiganj od 3,8 litara, prečnika 28 cm, sa dve praktične drške, kratke i dugačke. Specijalno je dizajniran za prženje šnicli, piletine ili ribe, bez dodavanja masnoće i na niskim temperaturama.

 

Inovativna Zepter URA tehnologija garantuje da se hrana neće zalepiti za posudu i da ne sadrži kancerogena isparenja. Grande set takođe obuhvata veliku posudu od 7,0 litara, prečnika 24 cm i visine 16,5 cm, savršenu za pripremanje raznih jela u velikim količinama, od supa do pečenja. Set takođe sadrži praktičnu posudu od 2,0 litra sa ’non-stick’ dnom, proizvedenu primenom URA tehnologije.

 

U setu se nalazi i korpica za paru, koja se koristi za kuvanje osetljivih namirnica koje zahtevaju posebno pažljivu pripremu. Korpice za paru obezbeđuju potrebnu udaljenost između namirnica i ugrejanog dna posude prilikom pripreme spanaća, fileta ribe ili knedli, tako da prirodni vitamini i proteini ostaju sačuvani. 

 

Punu kontrolu procesa pripremanja hrane obezbeđuje Zepter radio digitalni termokontrolor, novi uređaj koji omogućava potpuno automatizovan proces kuvanja od početka do kraja. 

 

Set sadrži veoma korisne dodatke, kao što su multifunkcionalni poklopci, koji se mogu koristiti prilikom pranja povrća, za pripremu raznih sastojaka za kuvanje, ili kao stalak za zagrejane posude; višenamenska činija, koja se koristi za serviranje salata i ostalih jela, kao i za čuvanje hrane; rende, koje se može koristiti za rendanje povrća ili sira direktno u posudu, ili kao element Zepter sistema. U setu se nalazi i Zepter Home Art kuvar, da vam svojim receptima za pripremu zdrave hrane posluži kao inspiracija.

 

 

 
 

 

 

Tehnički podaci
Primena: Tradicionalno kuvanje (sa vodom), kuvanje bez vode, pečenje bez masnoća, kuvanje na pari
Kataloški broj: Z-530
Ukupno delova: 30
Proizvedeno u: Italija
Uvoznik: Zepter International d.o.o., Bul.M.Pupina 117, . Beograd
Neto težina (kg): 23.66
Bruto težina: 25.34
Pogodno za korišćenje u rerni: Plastični delovi i termokontrolor nisu pogodni za korišćenje u rerni
Pogodno za korišćenje u mašini za sudove: Plastični poklopci i termokontrolori nisu pogodni za pranje u mašini za sudove
Garancija: Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slucajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izradeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni I analogni Zepter termokontrolori su takode pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za pranje sudova ili na vruce površine, i ne izlažite ga visokim temperaturama. Plasticni delovi su pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte ih u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišcenjem i koje ne uticu na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sacuvajte ga.
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code