Kroz pristup Loyalty Programu u svom okruženju širite trend zdravog života, koji će porodica i prijatelji usvajati i prenostiti dalje.

 

Nagrađujemo tvoju lojalnost

 

Drago nam je što želiš da postaneš deo PEGOM Loyality Programa i napreduješ svakoga dana. U nastavku ćeš pročitati odgovore na najčešće postavljana pitanja u vezi sa ovim programom.

 

 

Šta je Loyaliti program?

 

Loyality programi su programi koje kompanije pružaju svojim najodanijim kupcima. Kao nagradu za njihovu odanost kompanije nude brojne benefite. U slučaju PEGOM Loyality Programa pogodnosti su brojne, a sve one su tu kako bi poboljšale kvalitet tvog života i podržale te da ostvariš svoje ciljeve.

 

 

 

 

Šta dobijam kao lojalni član?

 

 

 

Savete nutricioniste

 

Naš tim čine stručnjaci iz oblasti nutricionizma koji će ti biti na raspolaganju. Njihovo mišljenje ćeš imati prilike da čuješ kao i savete za tvoju zdraviju izbalansiranu ishranu koja će poboljšati tvoje zdravlje i izgled.

 

 

 

 

Elektronske kuvare sa zdravim receptima

 

Znamo koliko je stresno stalno tražiti nove zdrave recepte, jer deluje kao da nema mnogo zdravih i ukusnih jela. Ipak, dozvoli da te razuverimo brojnim ukusnim receptima kojima ćeš kao lojalni član imati pristup. Još bolja vest je da ne moraš da brineš o novim receptima kada isprobaš sve iz elektronskog kuvara, jer će on stalno biti dopunjavan novim sadržajem! Sjajno, zar ne

 

 

 

Pristup kursevima kuvanja zdravih obroka

 

Mnogi ljudi žele da se zdravije hrane, ali im na put staje problem sa kulinraskim umećem. Naši kursevi kuvanja, koji će ti, kao lojalnom kupcu, biti besplatni, pokazaće ti da svako može da kuva i to zdravo, izbalansirano i ukusno! Kusrevi su prilagođeni i početnicima u kulinarskim vodama, tako da ne brini ako nemaš iskustva, uskoro ćeš pozivati prijatelje na ručak koji samostalno pripremaš!

 

 

Popust od 10% na svaku kupovinu

 

Kao naš korisnik, možeš ostvariti 10% popusta na kupovinu naših gotovih, već pripremljenih paketa tj. "LUNCH PAKETA"

Popust možeš iskoristiti korišćenjem promo kodova prilikom kupovine preko naše online platforme. Promotivne kodove dele naši affiliate partneri na društvenim mrežama, ali ako nemaš promotivni kod, ne brini, jer možeš ga pronaći na našoj platformi.

Promotivni kodovi se nalaze na stranici Elektronski kuvar / e-book sa receptima.

Korišćenjem promotivnih kodova ostvarićeš POPUST, a naši affiliate partneri (kuvari) koji su napisali taj recept će zaraditi procenat od prodaje. Time pomažeš našoj zajednici, domaćim proizvođačima i nama. Poret toga, time podržavate i jačate domaću privredu. Sjajno zar ne?

 

 

 

Mogućnost zarade kroz Affiliate progrm

 

Kao član Loyality Programa naše kompanije imaš mogućnost da zarađuješ novac čak i dok spavaš! Zvuči nerealno? Hajde da vidimo o čemu se radi. Pratimo savremene trendove i inovacije, zato smo omogućili našim članovima mogućnost pasivnog prihoda bez preteranog napora! Kreirali smo inovativan sistem gde naši kupci imaju mogućnost da zarađuju novac  promovisanjem naših lunch paketa na društvenim mrežama. Ako ste aktivni na društvenim mrežama, imate uticaja na svoju publiku i volite da kuvate? Onda ste vi naš idealni affilate partner! (saznaj više)

 

 

 

Besplatnu dostavu u Srbiji

 

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Poručeni paketi hrane će Vam biti dostavljeni besplatno ukoliko iznos porudžbine prelazi vrednost iznad 2500 dinara za Novi Sad i 4500 dinara za Beograd i druge gradove. Super, zar ne?

 

Postani član 

 

Da bi postao korisnik našeg Loyalty Programa, potrebno je da kreiraš svoj nalog kako bi ostvarivao sve benefite programa.

Ukoliko si već kreirao svoj nalog, ili si odradio neku narudžbu, nije potrebno da kreiraš nalog, dovoljnoje samo da se uloguješ sa svojim mali adresom na svoj korisnički profil.

 

 

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code