Sokovnik more juice press frozen

  • Proizvođač: Zepter International

Zahvaljujući pametnom sistemu ceđenja 3 u 1, More Juice Press ne melje sastojke niti ugrožava njihovu hranljivu vrednost.

 

Naprotiv, koristeći jaku silu pritiska u kombinaciji sa blago rotirajućim vijkom, Zepter More Juice Press temeljno cedi voće i povrće, pružajući vam sok i do 6 puta bogatiji vitaminima, mineralima, vlaknima i enzimima, kao i višenamensku i hranljivu pulpu koja izlazi na zaseban otvor. Ovaj sokovnik ima 3 osnovne funkcije:

  1. pravi sok
  2. pravi sladoled
  3. odvaja pulpu na drugu stranu i ostavlja mogućnost da je iskoristite po vašoj volji
73.870,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Sokovnik more juice press frozen
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

MORE JUICE PRESS JE NAJBOLJE REŠENJE ZA VAŠE ZDRAVLJE!


Sistem pametnog ceđenja 3 u 1 koristi sporu ali temeljnu rotaciju od 40 obrtaja u minuti i snažnu silu pritiska za ceđenje voća i povrća pomoću nežno rotirajućeg vijka, dok metalna mrežica precizno odvaja sok od pulpe, pri čemu svaka kap vaših sastojaka čuva hranljivu vrednost i ide pravo u čašu. Zahvaljujući inovativnom dvostepenom procesu More Juice Press, pulpa izlazi na poseban otvor, tako da se može upotrebljavati po ličnom ukusu i beskrajnoj kreativnosti.

ZAŠTO JE ZEPTEROV SPORI SOKOVNIK BOLJI OD TRADICIONALNIH BRZIH SOKOVNIKA?

 


Više soka


More Juice Press daje 40% više soka

Spori sokovnik More Juice Press daje do 40% više soka od uobičajenih brzih sokovnika. Patentirani sistem pametnog ceđenja 3 u 1 omogućava vam da iscedite voće i povrće do poslednje kapi, uz očuvanje hranjive vrednosti.

 

Više vitamina


Do 6 puta više vitamina C

Dragoceni vitamini u hrani postaju nestabilni ili se čak unište nakon izlaganja temperaturama većim od 50°C, što se upravo događa u staromodnim brzim sokovnicima.
Zepterov spori sokovnik More Juice Press se ne zagreva! Zbog sporog rada, ostaje hladan tokom čitavog postupka. Baš kao ceđenje rukom, daje vam sve zdrave vitamine i dobar ukus – u sporo i hladno ceđenom soku. Sok koji je sveže ceđen sokovnikom More Juice Press ima do 6 puta više vitamina koji se nalaze u vašoj čaši! Primer: u soku od 100 g paradjza u tradicionalnom brzom sokovniku očuvano je 3,00 mg vitamina C, dok se u Zepterovom sporom sokovniku očuva 17,0 mg vitamina C.
 


Više enzima


Do 4 puta više enzima

Delujući kao katalizatori, enzimi predstavljaju nužne bio-elemente koji upravljaju svim važnijim metaboličkim procesima i istovremeno osiguravaju zdravo funkcionisanje ljudskog tela. Uglavnom svi enzimi u voću i povrću učestvuju u probavnim procesima i apsorpciji hranljivih materija, dok neki od njih imaju specifične uloge: lipaza koja podržava proces probave masti (avokado), AMPK koji povećava sagorevanje kalorija i održava niži krvni pritisak i niže nivoe triglicerida (grejp), galna kiselina koja podržava imuni sistem (maline), bromelain koji smanjuje apetit (ananas), prokseronin koji podstiče lučenje endorfina (jednog od „hormona sreće”) i sprečava alergije i infekcije disajnih puteva (plod nonija) itd.
 
Zahvaljujući sistemu pametnog ceđenja 3 u 1 i integrisanoj tehnologiji ceđenja rotirajućim vijkom, More Juice Press ne samo da maksimalno iskorišćava sastojke, već i čuva sve vredne enzime tako da zadržava do 4 puta više enzima u jednoj porciji od bilo kog drugog sokovnika.
Primer: u soku od 100 g paradajza očuvano je 17% enzima, dok se u Zepterovom sporom sokovniku očuva 68% enzima.
 


Više mira


Za razliku od bilo kog postojećeg sokovnika, jedinstveni sokovnik More Juice Press radi na minimalnom nivou buke, što vam omogućava postizanje tihe, neometane, a ipak visokoučinkovite pripreme soka, čak i dok drugi spavaju.
•         More Juice Press   50–60 dB
•         Tradicionalni sokovnik   75–85 dB
 


Više stila


Tanak i sofisticiran dizajn
Dizajniran kako bi odgovarao bilo kojoj kuhinji, sokovnik More Juice Press se lako postavlja na bilo koju radnu površinu, što vam omogućava dobijanje najboljih rezultata uz minimalno zauzimanje prostora. Blago zaobljen, savršeno tanak, a ipak vrlo moćan u radu, More Juice Press dolazi u atraktivnoj narandžastoj boji, što ga čini idealnim izborom za ukrašavanje vaše kuhinje, a pripremu vašeg zdravog soka bogatog vlaknima, vitaminima i enzimima čini prijatnim iskustvom za sva čula.

Tehnički podaci
Kataloški broj: TF-999F
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code