Posuda 2,7 L / 19 X 19 cm

  • Proizvođač: Zepter International
  • Kataloški broj: Z-Q1927

Quadra posuda je konstruisana od ultratrajnog Zepter metala 316L u kombinaciji sa Zepter akutermnim kompaktnim dnom.

 

Ova posuda savremenog, funkcionalnog dizajna je savršeno rešenje za pripremu zdravih i hranljivih obroka. Dno posude sa unutrašnje strane ima reljefnu piramidalnu strukturu, koja olakšava prženje bez dodavanja ulja. Posuda od 2,7 litara, 19 cm x 19 cm, visine 13 cm, je najviša u asortimanu linije Quadra.

 

Svi Quadra proizvodi mogu se koristiti u rerni i prati u mašini za sudove.

51.094,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Posuda 2,7 L / 19 X 19 cm
Opis proizvoda
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

QUADRA JE DOŽIVOTNO ULAGANJE U ZDRAVLJE I UMETNOST PRIPREMANJA HRANE 

Quadra je savremeno dizajnirano posuđe sa svim karakteristikama i obeležjima Zepter Masterpiece posuđa, koje će vas zadiviti svojom lepotom, praktičnošću i otvoriti vrata kreativnom, umetničkom kuvanju.

Zepter akutermno kompaktno dno, izrađeno od 3 sloja metala, omogućava kuvanje na niskim temperaturama, jer zadržava akumuliranu energiju čak i kada je izvor toplote smanjen ili isključen. Zahvaljujući ovoj izuzetnoj karakteristici, dodatno štedimo energiju i ne gubimo dragocene hranljive sastojke.

Quadra zidovi:
 
Zidovi debljine 1 mm zagrevaju se mnogo sporije od dna posude. Oni doprinose kruženju toplog vazduha unutar posude, koji se kondenzuje u kontaktu sa hladnim poklopcem i pretvara u vodenu paru. Na taj način se formira zatvoreni kružni ciklus kuvanja hrane na konstantnoj temperaturi, ispod tačke ključanja.

Hladne drške:
 
Lagane drške jedinstvene konstrukcije olakšavaju rukovanje posudom. Takođe se mogu koristiti kao oslonac za poklopac, da bismo uštedeli prostor. Ako slučajno oštetimo dršku, lako je možemo zameniti.

Kuvanje u sistemu:
 
Kombinujte posudu od 2,7 litara sa ostalim Quadra posudama i napravite sistem, u kome možete istovremeno pripremati nekoliko jela na jednoj ringli, uz uštedu vremena i energije. Sistem takođe omogućava optimalno korišćenje prostora za odlaganje: nema više pretrpanih kuhinjskih polica.

Quadra činije:
 
Atraktivne činije mogu se koristiti za razne svrhe: pranje i pripremu sastojaka, kuvanje u sistemu, serviranje i čuvanje hrane.

Multifunkcionalno, ekonomično, brzo, jednostavno, zdravo i ukusno:
 
Medicinska istraživanja su pokazala da je nepravilna ishrana glavni uzrok svih najtežih hroničnih oboljenja u svetu (epidemija gojaznosti, hipertenzija, kardiovaskularne bolesti, dijabetes i karcinom). Nezdrava ishrana, pogrešna priprema hrane i loše posuđe su glavni uzroci srčanih oboljenja – ubica br. 1 u svetu. Nepotrebno kuvamo povrće u vodi i pržimo meso na visokim temperaturama u opasnim, pregrejanim masnoćama. Na sreću, Zepter Masterpiece posuđe predstavlja savršeno rešenje.

Digitalni termokontrolor:
 
Zepter radio digitalni termokontrolor je inovativan, izvanredan uređaj koji garantuje punu kontrolu i potpuno automatizovan proces kuvanja, od početka do kraja. Smart tehnologija omogućava pripremu zdravu hrane a da ne morate da provodite puno vremena u kuhinji, što znači da imate više slobodnog vremena. Automatsko podešavanje temperature obezbeđuje kuvanje na podešenoj temperaturi bez podizanja poklopca i bez ometanja zatvorenog kružnog ciklusa. Željena temperatura i vreme podešavaju se na digitalnom termokontroloru za samo nekoliko sekundi dodirom na dugme. Indikator omogućava lako praćenje temperature kuvanja na skali Moist (kuvanje bez dodavanja vode) ili Dry (kuvanje bez dodavanja masnoće). Obojena polja prikazuju tri temperaturna opsega: žuto polje za zagrevanje, zeleno polje za pravilnu temperaturu kuvanja, dok crveno polje upozorava da je posuda pregrejana.

Čuvar vašeg zdravlja:
 
Zepter posuđe garantuje manje opasnih masnoća i kalorija a više vitamina, minerala i proteina, pri čemu nutritivna, biološka i organoleptička svojstva hrane ostaju sačuvana. Medicinska istraživanja su pokazala da je nepravilna ishrana glavni uzrok svih najtežih hroničnih oboljenja u svetu (epidemija gojaznosti, hipertenzija, kardiovaskularne bolesti, dijabetes i karcinom). Nezdrava ishrana, pogrešna priprema hrane i loše posuđe su glavni uzroci srčanih oboljenja – ubica br. 1 u svetu. Nepotrebno kuvamo povrće u vodi i pržimo meso na visokim temperaturama u opasnim pregrejanim masnoćama. Rezultat toga je da jedemo hranu smanjene nutritivne vrednosti, koja sadrži otrovne, kancerogene masnoće. Najnovija inovativna Zepter tehnologija omogućava kuvanje hrane bez dodavanja vode, ulja i drugih vrsta masnoća, na niskim temperaturama, pri čemu hranjivi sastojci ostaju sačuvani. Zdrava hrana znači duži i uspešniji život. 
 

Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code