VACSY® Family set 11 elemenata

VacSy® Family set od 11 delova za kućnu i profesionalnu upotrebu sprečava kvarenje hrane usled delovanja mikroorganizama, kao što su buđ, gljivice i bakterije.

 

VacSy® pumpa izvlači vazduh i stvara vakuum u specijalnim staklenim posudama. Hrana ostaje sveža i zdrava do 5 puta duže nego u normalnim uslovima u frižideru. Family set se razlikuje od Standard seta po tome što sadrži aparat za vakuumiranje kesa i kese.

106.440,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
VACSY® Family set 11 elemenata
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

JEDINI PRIRODAN NAČIN ČUVANJA HRANE


U multifunkcionalnom VacSy® Family setu, voće i povrće zadržava svežinu i hranljivu vrednost do 21 dan, sir traje do 60 dana, a većina ostalih namirnica traje pet puta duže nego u običnim posudama. VacSy® pumpa je neophodna svakom profesionalnom kuvaru i svakoj kuhinji, jer isisavanjem vazduha iz posuda značajno smanjuje kvarenje hrane, štedi novac, i što je najvažnije, čuva vaše zdravlje.

Vakuumirana hrana ostaje sveža, zadržavajući hranljive sastojke i ukus. Meso vakuumirano našim sistemom ne gubi na kvalitetu prilikom zamrzavanja, čime se produžava njegov vek upotrebe. Aparat za vakuumiranje kesa može se koristiti i van kuhinje – za pakovanje nakita, da bi se sprečila oksidacija, i za čuvanje važnih dokumenata od vlage. VacSy® sistem se može koristiti za vakuumiranje svežih namirnica ili gotovih jela direktno u VacSy® posudama, Zepter posuđu, flašama i VacSy® kesama. Family set sadrži komplet kesa i aparat za vakuumiranje kesa; ima funkciju automatskog vakuumiranja i specijalnu funkciju za vakuumiranje osetljivih i vlažnih namirnica.

 

ZDRAVO, EFIKASNO I BEZBEDNO ČUVANJE HRANE


Današnje metode čuvanja hrane su potencijalno rizične za zdravlje a pored toga, hrana gubi svoja prirodna svojstva. Dokazani su neželjeni efekti dodavanja šećera i soli, zamrzavanja, dimljenja, pakovanja u konzerve i konzerviranja u sirćetu. Čuvanje hrane sa VacSy®-jem je prirodna i bezbedna alternativa, jer hrana zadržava svoj ukus, vitamine i organoleptička svojstva. Svakodnevni obroci duže ostaju sveži, zdravi i sočni. 
VacSy® sistem čuva hranu od prevremenog kvarenja i omogućava planiranje prilikom kupovine hrane – možete kupovati veće količine i uštedeti i novac i vreme.

PREDNOSTI VACSY®-ja


- Zdrav: čuva vitamine i hranljive sastojke;
- Prirodan: nema aditiva;
- Efikasan: hrana traje 3-5 puta duže;
- Štedi novac: bacate manje hrane;
- Ne morate često da kuvate, a ipak imate spremne ukusne i zdrave obroke;
- Hrana traje duže, a vi živite zdravo!

Tehnički podaci
Kataloški broj: VS-170
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code