Wok 4,5 L / Ø 30 CM

  • Proizvođač: Zepter International
  • Kataloški broj: Z-W3045

Pored toga što je najbolji za pripremu hrane na azijski način, Zepter wok je takođe idealan za kuvanje tradicionalnih jela (povrće i meso/riba, meksička/italijanska hrana, supe od povrća, kuvanje/kuvanje na pari, pečenje, prženje).

 

Wok prečnika 30 cm napravljen je od neuništivog Zepter metala 316L i ima ravno dno koje je pogodno i za šporete na gas i za električne šporete. Posuda ima dugačku dršku koja ostaje hladna na dodir, kao i garanciju na 30 godina. Uz posudu se dobija poklopac i termoregulator.

56.876,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Wok 4,5 L / Ø 30 CM
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

POGODAN NE SAMO ZA AZIJSKU KUHINJU


Zepter wok je zvezda Zepter Masterpiece kolekcije posuđa, zahvaljujući jedinstvenoj i praktičnoj konstrukciji i dizajnu. Može se koristiti za brzo prženje hrane, za prženje u dubokoj masti ili za kuvanje na pari. Nema bolje tehnike kuvanja koja će od malo sastojaka napraviti ukusna, zdrava i bogata jela sa minimalno masnoće, uz uštedu vremena i energije. Kada naučite kako da pržite hranu na azijski način - uz neprestano mešanje, više nikada vam neće biti teško da napravite brz, ekonomičan i zdrav obrok.


UVEK ZDRAVO SA ZEPTEROM:

Medicinska istraživanja su pokazala da je nepravilna ishrana glavni uzrok svih najtežih hroničnih oboljenja u svetu (epidemija gojaznosti, hipertenzija, kardiovaskularne bolesti, dijabetes i karcinom). Nepravilna ishrana, pogrešna priprema hrane i loše posuđe su glavni uzroci srčanih oboljenja – ubica br. 1 u svetu. Nepotrebno pržimo hranu na visokim temperaturama, u opasnim pregrejanim masnoćama.

Masterpiece wok omogućava prženje hrane u ulju na nižoj temperaturi nego u običnoj posudi. Na taj način izbegavamo sagorevanje ulja, a pržena hrana je lakše svarljiva od one koja je pripremljena u klasičnoj posudi. Kao i uvek, Zepter nudi zdravije i održivo rešenje. Zepter shvata da ljudi ne žele da se odreknu fantastičnih ukusa orijentalne kuhinje i zato smo napravili posudu u kojoj se može pripremati najzdravija hrana, bez obzira na način pripreme.


DOŽIVOTNA GARANCIJA:

Wok je konstruisan od superiornog Zepter metala 316L, koji je otporan na oksidaciju, koroziju i pucanje. To znači da wok zadržava stabilnu strukturu kada je izložen mehaničkim i hemijskim uticajima (visoka temperatura). Takođe nije porozan i ne izaziva alergije, pa je potpuno bezbedan za pripremanje hrane.


OSTALE PREDNOSTI PROIZVODA – BEZBEDNA DRŠKA:

Dugačka drška je specijalno dizajnirana tako da se ne pregreva, jer patentirana tehnologija obezbeđuje minimalanu kontaktnu površinu sa telom Zepter wok posude. Ergonomski, moderan dizajn i lagana konstrukcija omogućavaju bezbedno i lako rukovanje.

Tehnički podaci
Kataloški broj: Z-W3045
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code