Griler 3,0 L / Ø 28 cm

Priprema zdravih i ukusnih jela na grilu počinje sa Masterpiece grilerom, specijalno izrađenim od superiornog Zepter metala 316L. Griler možete koristiti i napolju i u kuhinji, i idealan za pripremu svega, od povrća do šnicli i račića.

 

Ispupčenja na dnu grilera omogućavaju da hrana koju pripremamo ne bude u kontaktu sa masnoćom, pa su jela zdrava i ukusna. Reljefno dno ostavlja karakteristične tragove grilovanja na šniclama, ribi, piletini, ražnjićima i povrću. Uz griler se dobija poklopac i termoregulator.

54.398,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Griler 3,0 L / Ø 28 cm
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

TROSLOJNO DNO OBEZBEĐUJE ODLIČNU DISTRIBUCIJU TOPLOTE I IZVANREDAN UKUS GRILOVANE HRANE
 

Savršen za upotrebu na svim vrstama šporeta, kao i u rerni, Masterpiece griler je pogodan za pečenje mesa, povrća, plodova mora, krompira i drugih vrsta hrane. Ima patentirano Zepter akutermno kompaktno dno, koje se sastoji od 3 sloja različitih metala.
Zepter akutermno kompaktno dno omogućava brzo akumuliranje toplote, koja prelazi na zidove posude bez gubljenja energije i ravnomerno se distribuira po celoj posudi. Ova karakteristika omogućava kuvanje na niskim temperaturama, što doprinosi manjoj potrošnji energije. Pripremljena jela su zdravija, jer su sačuvani dragoceni hranljivi sastojci, koji se kuvanjem na visokoj temperaturi, iznad tačke ključanja, uništavaju. Dno posude zadržava toplotu bez deformisanja.
 

ZAŠTO JE ZEPTER GRILER POSEBAN?

Najsavremenija tehnologija i odličan dizajn podrazumevaju da je svaki detalj na Zepter grileru brižljivo osmišljen i izrađen sa najvećom preciznošću. To su moderne, funkcionalne posude koje štite vaše zdravlje, a hrana pripremljena u njima je ukusnija. Evo 7 činjenica zašto je Zepter posuđe vodeće u svetu:
  1. Materijali vrhunskog kvaliteta: Zepter Masterpiece posuđe napravljeno je od kvalitetnog nerđajućeg čelika 316L, koji se ekskluzivno koristi svuda gde se zahteva vrhunski kvalitet materijala: za hirurške instrumente, implante, ekskluzivne satove i ostale luksuzne proizvode. Ovaj tip čelika nije porozan, u njemu hrana ne zagoreva, ne oksidiše, ne zadržava mirise hrane, ne izaziva alergije i jednostavan je za čišćenje. Ovi kvaliteti čine ga idealnim za pripremanje zdrave hrane.
U kombinaciji sa Syncro-Clik® poklopcem, posude vrhunskog kvaliteta pretvaraju se u turbo sistem za kuvanje. Idealno rešenje za brzu pripremu zdravih obroka u dinamičnom svetu u kome živimo.
 
  1. Inovativan dizajn: Zepter poklopac savršeno naleže na ivicu i potpuno zatvara posudu, čime se omogućava zatvoren kružni ciklus kuvanja. Inovativan dizajn sprečava prelivanje hrane tokom kuvanja i zadržava mirise unutar posude, pa vazduh u vašem domu ostaje svež. Višenamenski poklopac takođe se može koristiti kao stalak ili za serviranje hrane.
 
  1. Bezbednost: Ergonomski dizajnirane radi vaše ugodnosti, bezbedne Zepter drške se ne pregrevaju, pa se nećete opeći tokom kuvanja. Mogu se koristiti i u rerni, ali u tom slučaju se zagrevaju i morate biti oprezni. Inovativno i praktično rešenje omogućava vam praktično odlaganje poklopca na drškama.
 
  1. Priprema zdrave hrane na niskim temperaturama: Dno svake Masterpiece posude izrađeno je od tri sloja metala, koji indukuju, sprovode i akumuliraju toplotu. Troslojno dno spojeno je presom pod pritiskom od 2.000 tona sa telom posude (dakle, nije zalepljeno niti zalemljeno), što ga čini kompaktnim i neuništivim. Zepter akutermno kompaktno dno akumulira energiju čak i najslabijeg izvora toplote i brzo i ravnomerno je prenosi na posudu, tako da se proces kuvanja odvija na niskim temperaturama. Pri kuvanju na niskim temperaturama ne uništavamo nutritivna svojstva hrane, koja se uništavaju prilikom kuvanja na visokim temperaturama. Takođe, štedimo do 70% energije. I na kraju, Zepter radio digitalni termokontrolor omogućava potpuno automatizovan proces kuvanja, od početka do kraja.
 
  1. ’Non-stick’ tehnologija: Zepter URA tehnologija je nova, inovativna ’non-stick’ tehnologija, koja menja strukturu metala na molekularnom nivou. Na dno posude nije naneta opasna, otrovna prevlaka, pa je ovo posuđe apsolutno bezbedno za pripremu zdravih i ukusnih obroka.
 
  1. Manje masnoće: Istraživanja pokazuju da kuvanjem u Zepter sistemu, u odnosu na kuvanje u klasičnom posuđu, čuvamo 72% više vitamina A, 252% više kalcijuma, 336% više fosfora i čak 83% više gvožđa. Prilikom pečenja u Masterpiece posuđu, oslobađaju se prirodne masti iz mesa, pa nije potrebno dodavati ulje. To znači da pripremljeno juneće meso sadrži 67% manje masti, a pileće 51% manje masti u odnosu na prirodan sadržaj mesa.

Tehnički podaci
Kataloški broj: Z-2830Z
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code