Posuda 1,8 L / 19 X 19 cm

Manja Quadra posuda, izrađena od Zepter metala 316L sa akutermnim dnom i drškama otpornim na toplotu, pogodna je za pripremanje raznih zdravih jela.

 

Kuvajte ukusna, hranljiva jela bez dodavanja ulja i vode, na niskim temperaturama. Svaka Quadra posuda može se kombinovati sa ostalim posudama, što omogućava pripremanje više jela na jednom izvoru toplote.

44.722,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Posuda 1,8 L / 19 X 19 cm
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

QUADRA ZA PRIPREMU UKUSNE I ZDRAVE HRANE 


Quadra posuda je majstorski konstruisana od supertrajnog, ekološkog, nerđajućeg, neporoznog Zepter metala 316L i troslojnog Zepter akutermnog kompaktnog dna. Ova vrhunska kombinacija je srce pravilne pripreme hrane na niskim temperaturama, bez dodavanja vode i masnoće. Hrana se ne skuplja i njene nutritivne i biološke vrednosti su sačuvane. Pored toga, ne lepi se za posudu, ne zagoreva, ne sadrži toksične masnoće i nije kancerogena.


Zepter akutermno kompaktno dno, izrađeno od 3 sloja metala, omogućava kuvanje na niskim temperaturama, jer zadržava akumuliranu energiju čak i kada je izvor toplote smanjen ili isključen. Zahvaljujući ovoj izuzetnoj karakteristici, dodatno štedimo energiju i ne gubimo dragocene hranljive sastojke.


Quadra zidovi:

Zidovi debljine 1 mm zagrevaju se mnogo sporije od dna posude. Oni doprinose kruženju toplog vazduha unutar posude, koji se kondenzuje u kontaktu sa hladnim poklopcem i pretvara u vodenu paru. Na taj način se formira zatvoren kružni ciklus kuvanja hrane na konstantnoj temperaturi, ispod tačke ključanja.


Hladne drške:

Lagane drške jedinstvene konstrukcije olakšavaju rukovanje posudom. Takođe se mogu koristiti kao oslonac za poklopac, da bismo uštedeli prostor. Ako slučajno oštetimo dršku, lako je možemo zameniti.


Kuvanje u sistemu:  

Kombinujte posudu od 1,8 litara sa ostalim Quadra posudama i napravite sistem, u kome možete istovremeno pripremati nekoliko jela na jednoj ringli, uz uštedu vremena i energije. Sistem takođe omogućava optimalno korišćenje prostora za odlaganje: nema više pretrpanih kuhinjskih polica.


Quadra činije:

Atraktivne činije mogu se koristiti za razne svrhe: pranje i pripremu sastojaka, kuvanje u sistemu, serviranje i čuvanje hrane.

Multifunkcionalno, ekonomično, brzo, jednostavno, zdravo i ukusno:

Medicinska istraživanja su pokazala da je nepravilna ishrana glavni uzrok svih najtežih hroničnih oboljenja u svetu (epidemija gojaznosti, hipertenzija, kardiovaskularne bolesti, dijabetes i karcinom).

Nezdrava ishrana, pogrešna priprema hrane i loše posuđe su glavni uzroci srčanih oboljenja – ubica br. 1 u svetu. Nepotrebno kuvamo povrće u vodi i pržimo meso na visokim temperaturama u opasnim pregrejanim masnoćama. Na sreću, Zepter Masterpiece posuđe predstavlja savršeno rešenje.


Digitalni termokontrolor:

Zepter radio digitalni termokontrolor je inovativan uređaj koji garantuje punu kontrolu i potpuno automatizovan proces kuvanja, od početka do kraja. Smart tehnologija omogućava pripremu zdrave hrane a da ne morate da provodite puno vremena u kuhinji, što znači da imate više slobodnog vremena.

Automatsko podešavanje temperature obezbeđuje kuvanje na podešenoj temperaturi bez podizanja poklopca i bez ometanja zatvorenog kružnog ciklusa. Željena temperatura i vreme podešavaju se na digitalnom termokontroloru za samo nekoliko sekundi dodirom na dugme. Indikator omogućava lako praćenje temperature kuvanja na skali Moist (kuvanje bez dodavanja vode) ili Dry (kuvanje bez dodavanja masnoće). Obojena polja prikazuju tri temperaturna opsega: žuto polje za zagrevanje, zeleno polje za pravilnu temperaturu kuvanja, dok crveno polje upozorava da je posuda pregrejana.


Čuvar vašeg zdravlja:

Zepter posuđe garantuje manje opasnih masnoća i kalorija a više vitamina, minerala i proteina, pri čemu nutritivna, biološka i organoleptička svojstva hrane ostaju sačuvana. Medicinska istraživanja su pokazala da je nepravilna ishrana glavni uzrok svih najtežih hroničnih oboljenja u svetu (epidemija gojaznosti, hipertenzija, kardiovaskularne bolesti, dijabetes i karcinom). Nepravilna ishrana, pogrešna priprema hrane i loše posuđe su glavni uzroci srčanih oboljenja – ubica br. 1 u svetu. Nepotrebno kuvamo povrće u vodi i pržimo meso na visokim temperaturama u opasnim, pregrejanim masnoćama.

Rezultat toga je da jedemo hranu smanjene nutritivne vrednosti, koja sadrži otrovne, kancerogene masnoće. Najnovija inovativna Zepter tehnologija omogućava kuvanje hrane bez dodavanja vode, ulja i drugih vrsta masnoća, na niskim temperaturama, pri čemu hranjivi sastojci ostaju sačuvani. Zdrava hrana znači duži i uspešniji život.

Tehnički podaci
Kataloški broj: Z-Q1918
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code