Posuda 7,0 L / Ø 24 cm

Multifunkcionalnost ove Zepter Masterpiece posude je neograničena.

 

Savršena je za pripremu mesa, pirinča, testenine, supa, povrća, karija, plodova mora, krompira i mnogih drugih jela u velikim količinama. Takođe je vrlo popularna za pripremanje soka od paradajza, džemova i slatka od raznih vrsta voća.

 

Kombinacija Zepter superiornog metala 316L, akutermno-kompaktnog dna, Zepter poklopca i ivice posude neophodna je za pripremu zdrave hrane u sopstvenim sokovima i na niskim temperaturama.

41.536,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Posuda 7,0 L / Ø 24 cm
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

KVALITETNI MATERIJALI + SISTEM KUVANJA ZDRAVE HRANE = DUŽI ŽIVOT
 

Niko ne treba da ugrožava svoj život bezvrednom, otrovnom i kancerogenom hranom, zato što koristi posuđe lošeg kvaliteta. Jedino pravo rešenje je Zepter Masterpiece posuđe. Pripremajte zdravu hranu, uživajte u njoj i živite duže i bolje. Duboke Masterpiece posude su savršene za pripremanje raznih jela, kao što su testenine, supe, kari, gulaš i mnoga druga. 

Najsavremenija Zepter tehnologija i najbolji, najskuplji materijali čuvaju vitamine, minerale i proteine u hrani, kao i njene prirodne ukuse i arome – omogućavaju da ona ostane zdrava i ukusna. Pored toga, hrana ne gubi na težini, ne lepi se za posudu, ne zagoreva, ne sadrži otrovne masnoće ni akrolein i nije kancerogena. Takođe, izgleda bolje, je su sačuvani njena boja, oblik i tekstura.

KVALITETNI MATERIJALI:
 
Posuđe lošeg kvaliteta je najveći neprijatelj našeg zdravlja. Materijali koji se najčešće koriste za izradu posuđa su: keramika, staklo, aliminijum, teflon, laki čelik, emajl itd. Ovi materijali često oksidišu i rđaju; hrana lako zagori. Istraživanja su pokazala da ’non-stick’ prevlake i slični materijali koji se koriste tokom procesa lepljenja uzrokuju karcinom.
 
Zepter posuđe ne sadrži opasne materijale i prevlake; ’non-stick’ površina izrađuje se primenom specijalne tehnologije koja menja strukturu metala, pa je ovo posuđe apsolutno bezbedno za zdravlje. Duboke Masterpiece posude proizvode se od vrhunskog Zepter metala 316 L, čiji troškovi proizvodnje su 50% veći nego za nerđajuće čelik 18/10, ali je on mnogo vredniji i značajno trajniji. Ovaj izvanredan metal je ekološki, neuništiv, otporniji na mehaničke i hemijske uticaje i potpuno otporan na koroziju.

Metal 316L nije porozan, ne prima mirise hrane, ne menja boju i u njemu hrana ne zagoreva. Pored toga, maksimalno je neutralan, ne izaziva alergiju i lakši je za upotrebu, čišćenje i održavanje. Ovaj materijal se ekskluzivno koristi svuda gde se zahteva vrhunski kvalitet: u medicini, za implante, proteze, hirurške instrumente; u proizvodnji luksuznih proizvoda, kao što su ekskluzivni satovi, automobili i jahte. Zepter superioran metal 316L je idealan i pravi izbor za pravilnu pripremu zdrave hrane, za bolji i duži život.

Patentirano akutermno kompaktno dno, srce Zepter načina za pripremu zdrave hrane, obezbeđuje uštedu do 70% energije. Spojeno je sa telom posude presom pod pritiskom od 2.000 tona (nije ni lepljeno ni lemljeno) i čini dno kompaktnim i neuništivim. Zepter radio digitalni termokontrolor omogućava potpuno automatizovan proces kuvanja, od početka do kraja.
 

Zepter posuđe štedi do 50% vremena, do 70% energije i između 30% i 50% hrane, jer se ona ne skuplja i ne gubi svoju nutritivnu vrednost, a pre svega, štiti vaše zdravlje.


SISTEM KUVANJA ZDRAVE HRANE:
 
Zepter je razvio proces pripremanja hrane u kome se vodena para oslobođena iz hrane diže ka poklopcu, koji je uvek hladniji od drugih delova posude. U kontaktu sa njim, para se kondenzuje i kapljice tečnosti padaju na hranu u posudi. Proces se ponavlja sve dok hrana ne bude savršeno skuvana. Zepter zatvoreni kružni ciklus garantuje pripremu zdrave hrane, bez dodavanja vode ili masnoća, uvek na niskim temperaturama. 

Istraživanja pokazuju da kuvanjem u Zepter posuđu čuvamo 72% više vitamina A, 252% više kalcijuma, 336% više fosfora i čak 83% više gvožđa nego kada kuvamo u klasičnom posuđu. 
 
Utvrđeno je da juneće meso ima 67% manje masnoće kada se peče u Masterpiece posuđu, a pileće 51% manje od prirodnog sadržaja masnoće u mesu. Ovo je dobra vest za osobe sa povišenim holesterolom, a takođe i za one koji spadaju u rizičnu grupu za oboljevanje od karcinoma, s obzirom da je 62% svih kancerogenih oboljenja (karcinom dojke, debelog creva, prostate, bubrega) prouzrokovano ishranom bogatom mastima, gojaznošću i nepravilnom pripremom hrane u klasičnom posuđu, uz dodavanje masnoća, ulja i soli.
 

DUŽI ŽIVOT:
 
Najnovije naučne publikacije pružaju dokaze da je zdrava ishrana jedan od ključnih faktora koji utiče na životni vek ljudi, jer utiče na dužinu telomera. Kraći telomeri  dovode se u vezu sa većom stpom smrtnosti i niskim stopama preživljavanja. Šta jedemo i koliko jedemo značajno utiče na naše telomere, zdravlje i dugovečnost. Nema potrebe da kuvamo povrće u vodi, koja uništava njihove nutritivne i biološke vrednosti.

Nema razloga da pržimo na visokim temperaturama, u pregrejanim masnoćama u kojima se stvaraju trans masne kiseline i akrolein, izuzetno otrovna, zapaljiva kancerogena supstanca braon boje, koja ostaje u hrani koju jedete. Napravite pravi izbor, uložite u svoje zdravlje kupovinom izvanrednog Zepter Masterpiece posuđa i uživajte u kvalitetnijem i dužem životu.
 

Tehnički podaci
Kataloški broj: Z-2470
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code