Syncro-Click Poklopac Ø 24 cm

  • Proizvođač: Zepter International
  • Kataloški broj: Z-420-24

Poboljšan dodatnim sigurnosnim karakteristikama, Syncro-Clik® poklopac pretvara vašu Zepter Masterpiece posudu u funkcionalan, zdrav sistem za kuvanje pod pritiskom. Syncro-Clik® skraćuje vreme kuvanja za 80% i čuva hranljiva, biološka i organoleptička svojstva hrane.

 

Brz a zdrav, proizvodi se u dve veličine – 20 cm i 24 cm. Specijalno dizajnirana za Zepter posude, drška se može uhvatiti jednom rukom, što je čini veoma praktičnom i značajno olakšava upotrebu bez ikakvog napora.

32.922,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Syncro-Click Poklopac Ø 24 cm
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

SYNCRO-CLIK® - GOSPODAR VREMENA

Sa Syncro-Clik®-om, kuvanje je zadovoljstvo. Jela bogata aromama, najfinije meso i riba biće savršeno pripremljeni za svega nekoliko minuta, uz uštedu 60% energije. Zahvaljujući nenadmašnim prednostima Zepter posuđa, prirodni ukusi, vitamini, minerali i ostala svojstva hrane ostaju sačuvani. Kuvanje pod pritiskom je idealno za pripremanje tradicionalnih jela koja se kuvaju satima, kao i za niskokalorična i vegeterijanska jela. Smart tehnologija je olakšala proces kuvanja: stavite poklopac na Zepter posudu, zatvorite je koristeći samo 2 prsta – i dobili ste ekspres lonac, poslednju reč tehnologije!


MAKSIMALNA BEZBEDNOST

Syncro-Clik® poklopac ima mehanizam za zatvaranje koji ne dozvoljava skidanje poklopca dok pritisak unutar posude ne opadne na bezbedan nivo. Indikator pritiska jasno pokazuje kada je posuda pod pritiskom. Takođe pokazuje pad pritiska kada posudu sklonimo sa izvora toplote i ohladimo na normalnu temperaturu. Dodatna sigurnost je otvor na zaptivnom prstenu za ispuštanje pare, koji omogućava ispuštanje pare u slučaju prekomernog pritiska ili zapušenja glavnih ventila za pritisak. 


UPUTSTVO ZA UPOTREBU


Brza priprema!

Stavite Syncro-Clik® poklopac na posudu, okrenite termokontrolor da biste zatvorili poklopac, stavite posudu na ringlu i vaša Zepter posuda postaje profesionalni sistem za brzo pripremanje hrane.


Crveno dugme:

Crveno dugme podiže se tokom procesa kuvanja kada je dostignut potreban nivo pritiska. Ne otvarajte posudu.


Termokontrolor:

Kada se kazaljka na termokontroloru nađe u zelenom polju, isključite izvor toplote i skinite posudu sa ringle. Da biste otvorili Syncro-Clik® poklopac, pritisnite crveno dugme da biste smanjili pritisak u posudi i sačekajte da se kazaljka termokontrolora nađe u žutom polju.

Jednostavno održavanje:

Posle upotrebe, skinite gumenu zaptivku i operite poklopac i zaptivku. Takođe preporučujemo da odvrnete i operete sigurnosni i kombinovani ventil.

ZAŠTO JE MASTERPIECE POSUĐE SA SYNCRO-CLIK®-om Br. 1 U ODNOSU NA OSTALO POSUĐE


Materijali vrhunskog kvaliteta:

Zepter Masterpiece posuđe napravljeno je od kvalitetnog nerđajućeg čelika 316L, koji se ekskluzivno koristi svuda gde se zahteva vrhunski kvalitet materijala: za hirurške instrumente, implante, ekskluzivne satove i ostale luksuzne predmete. Ovaj tip čelika nije porozan, u njemu hrana ne zagoreva, ne oksidiše, ne zadržava mirise hrane, ne izaziva alergije i jednostavan je za čišćenje. Ovi kvaliteti čine ga idealnim za pripremanje zdrave hrane. U kombinaciji sa Syncro-Clik® poklopcem, posude vrhunskog kvaliteta pretvaraju se u turbo sistem za kuvanje. Syncro-Clik® - savršeno rešenje za brzu pripremu zdravih obroka, s obzirom na ubrzan tempo života kojim živimo.

Pametan dizajn:

Zepter poklopac savršeno naleže na ivicu i potpuno zatvara posudu, čime omogućava zatvoren kružni ciklus kuvanja. Pametan dizajn sprečava prelivanje hrane tokom kuvanja i zadržava mirise unutar posude, pa vazduh u kuhinji ostaje svež. Višenamenski poklopac takođe se može koristiti kao zaštitni stalak ili za serviranje hrane.

Bezbednost:

Ergonomski dizajnirane radi vaše ugodnosti, bezbedne Zepter drške se ne pregrevaju, pa se nećete opeći ako ih dodirnete. Mogu se koristiti i u rerni, ali u tom slučaju se zagrevaju i morate biti oprezni. Inteligentno rešenje omogućava vam praktično odlaganje poklopca na drškama.

Priprema zdrave hrane na niskim temperaturama:

Dno svake Masterpiece posude izrađeno je od tri sloja metala, koji indukuju, sprovode i akumuliraju toplotu. Troslojno dno spojeno je presom pod pritiskom od 2.000 tona sa telom posude, pa se ne može odvojiti. ZAK (Zepter akutermno dno) akumulira energiju čak i najslabijeg izvora toplote i brzo i ravnomerno je prenosi na posudu. Konduktivna svojstva metala omogućavaju kuvanje na niskim temperaturama. Pri kuvanju na niskim temperaturama ne uništavamo hranljive materije, za razliku od kuvanja na visokim temperaturama, a takođe štedimo do 70% energije.

’Non-stick’ tehnologija:

Zepter URA tehnologija je nova, inovativna ’non-stick’ tehnologija, koja omogućava promenu strukture metala na molekularnom nivou. Hrana se ne lepi za dno posude, ali to nije postignuto nanošenjem opasne otrovne prevlake, zbog čega je ovo posuđe apsolutno bezbedno za pripremu zdravih i ukusnih obroka.

Manje masnoće:

Istraživanja pokazuju da kuvanjem u Zepter sistemu, u odnosu na kuvanje u klasičnom posuđu,čuvamo72% više vitamina A, 252% više kalcijuma, 336% više fosfora i čak 83% više gvožđa. Prilikom pečenja u Masterpiece posuđu, oslobađaju se prirodne masti iz mesa, pa nije potrebno dodavati ulje. To znači da pripremljeno juneće meso sadrži 67% manje masti, a pileće 51% manje masti u odnosu na prirodan sadržaj mesa. Ovo je dobra vest za osobe sa povišenim holesterolom, a takođe i za one koji spadaju u rizičnu grupu za oboljevanje od karcinoma, s obzirom da je 62% svih kancerogenih oboljenja (karcinom dojke, debelog creva, prostate, bubrega) prouzrokovano ishranom bogatom mastima, gojaznošću i nepravilnom pripremom hrane u posuđu lošeg kvaliteta, uz dodavanje masnoća, ulja i soli.

Kontrola temperature:

Zepter termokontrolor omogućava potpuno automatizovan proces kuvanja. Željena temperatura i vreme podešavaju se za samo nekoliko sekundi dodirom na dugme. Pomislite šta sve možete uraditi sa vremenom koje ste uštedeli!

Tehnički podaci
Kataloški broj: Z-420-24
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code