Santoku nož - Absolute

  • Proizvođač: Zepter International
  • Kataloški broj: KA-016

Santoku nož od 19 cm je deo kolekcije Absolute ML i objedinjuje funkcije kuvarskog i mesarskog noža. Nezamenljiv je za odsecanje i sečenje na krupne i sitne komade.

 

Udubljenja na sečivu smanjuju otpor prilikom sečenja, pa sečemo bez napora i ništa se ne lepi za sečivo. Proizvođač noža je renomirana kompanija Felix Zepter iz Solingena (Nemačka). Sečivo je izrađeno od japanskog damaskog čelika VG10 od 66 slojeva i kaljeno zamrzavanjem, što strukturu čelika čini finijom i kompaktnijom.

26.550,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Santoku nož - Absolute
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

FELIX® I ZEPTER® - VRHUNSKI KVALITET  

Izuzetno oštro sečivo Santoku noža dopunjeno je čvrstom drškom od poliamida PA6, plastike koja je bezbedna za hranu. Nož  je bezbedan, jer savršeno leži u ruci prilikom sečenja, zahvaljujući paralelnim žljebovima na dršci.

Kolekcija ABSOLUTE ML donosi viši nivo preciznosti i oštrine prilikom sečenja. Od peskiranja sečiva i drške, ispravljanja, poliranja oštrice i čišćenja ultrazvukom, ručna izrada najboljeg noža za tranžiranje na svetu zahteva posvećenost kvalitetu i tradiciji.

KVALITET:

FELIX® koristi samo prvoklasne, dugotrajne materijale, kao što su legirani hrom-molibden-vanadijumski čelik X50 CrMoV15, japanski laminirani damaski čelik VG10 ili čelik X65 CR13, koji se koristi za oštrice brijača. Zahvaljujući homogenoj i kompaktnoj mikrostrukturi čelika, sečiva karakteriše fleksibilnost, otpornost na koroziju i zadržavanje oštrine. S obzirom da se izrađuju ručno, kvalitet noževa direktno zavisi od umeća naših majstora. Tokom proizvodnje, noževi se obrađuju kroz 45 različitih postupaka i svaki od njih je plod viševekovnog znanja majstora iz Solingena, njihove preciznosti u radu, brige i ljubavi koju poklanjaju svakom detalju. Konačni pečat kvalitetu naših noževa daju njihova funkcionalnost i dizajn. Savršena funkcionalnost noža zavisi od njegovog oblika, od toga kako leži u ruci, kako je izbalansiran, kako se prilikom sečenja snaga prenosi na sečivo. Na prvi pogled i na prvi dodir, Felix Zepter noževi imaju sve ove karakteristike i izdvajaju se svojim superiornim kvalitetom
i prelepim dizajnom.

TRADICIJA:

FELIX je kompanija sa tradicijom i jedan od najstarijih proizvođača noževa, još od 1790. godine. Karl Gustav Feliks osnovao je kompaniju Gustav Felix Schneidwarenfabrik 1843. godine i započeo dve stotine godina dugu tradiciju izrade noževa, poznatih širom sveta po izuzetnom kvalitetu. ZEPTER International, multibrend globalna kompanija koja proizvodi, prodaje i distribuira širom sveta ekskluzivne proizvode visokog kvaliteta, kupila je FELIX Solingen GmbH 2012. godine i time obezbedila poziciju lidera u proizvodnji noževa vrhunskog kvaliteta. Jedinstvena Zepter vizija, superioran kvalitet i inovativni proizvodi savršeno se uklapaju sa tradicijom i majstorskim umećem kompanije Felix.

Tehnički podaci
Kataloški broj: KA-016
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code