Tiganj 1,6 L / Ø 20 cm

  • Proizvođač: Zepter International

Posle godinu-dve redovne upotrebe, vaš klasičan tiganj će početi da se ljušti i deformiše, što negativno utiče na njegove performanse i na vaše zdravlje.

 

Zepter Masterpiece tiganj napravljen je od Zepter superiornog metala 316L, uz primenu patentirane URA ’non-stick’ tehnologije, bez nanošenja opasne, otrovne prevlake.

 

Omogućava kuvanje bez dodavanja masnoće, na niskim temperaturama. Tiganj ima doživotnu garanciju, i prilikom kuvanja možete koristiti čak i metalni pribor – nećete ga ogrebati!

25.488,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Tiganj 1,6 L / Ø 20 cm
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

VIŠESTRUKE PREDNOSTI MASTERPIECE TIGANJA

Zepter je poznat po dugotrajnom i neuništivom posuđu, a takođe i kao svetski lider u oblasti zdravog kuvanja. Klasične ’non-stick’ prevlake napravljene su od veštačke supstance politetrafluoroetilena (PTFE). Ta materija nije otporna na ogrebotine i oštećenja, a pored toga, sadrži perfluorooktansku kiselinu (PFOA), koja je kancerogena. 

Najnovija Zepter URA tehnologija ne koristi prevlake, već transformiše strukturu površine posude sa unutrašnje strane u potpuno bezbednu, dugotrajnu ’non-stick’ površinu, koja ima brojne prednosti:

 

  • ’Non-stick’ površina je deo posude i nema otrovnu prevlaku;
  • Nije rizična po zdravlje, jer površina tiganja ne sadrži bilo kakve hemikalije ili zagađivače i prilikom zagrevanja tiganja ne dolazi do ispuštanja otrovnih isparenja;
  • Prevlaka se ne ljušti i ne otpada;
  • Tiganj traje doživotno i napravljen je od materijala koji je mnogo bolji provodnik toplote nego drugi materijali od kojih se izrađuje klasično posuđe;
  • Površina je otporna na ogrebotine: kuhinjski pribor (posebno onaj od nerđajućeg čelika) ne može je oštetiti;
  • Apsolutno je otporna na koroziju;
  • Kada se dodirne, površina dna tiganja deluje kao da je nauljena;
  • Specijalna ivica posude omogućava lako sipanje, bez podlivanja;
  • Krajnji rezultat je zdravije kuvanje.

 

Zepter URA tehnologija zasnovana je na revolucionarnom naučnom dostignuću - postupku kojim se povećava koncentracija hroma na površini dna posude. URA tehnogijom se skoro udvostručuje sadržaj hroma na površini posude do dubine od 0,5 do 1 mikrona, pa dno obrađeno na takav način postaje neprianjajuće (’non-stick’). 

 

ZDRAVIJE PRŽENJE: 

Jedinstvena kombinacija Zepter superiornog metala 316L, akutermno-kompaktnog dna i specijalnog dizajna omogućava kuvanje bez dodavanja masnoće ili ulja, a što je najvažnije – na niskim temperaturama. Skuvana hrana je zdrava i sadrži manje kalorija, zato što su sačuvane njene nutritivne vrednosti. Takođe, ne sadrži otrovne kancerogene masnoće.

 

LAKO ODRŽAVANJE: 

Masterpiece tiganji izrađeni su od kvalitetnog, neuništivog superiornog nerđajućeg čelika, koji nije porozan i ne puca, pa ne zadržava čestice i mirise hrane i zato se lako održava.

 

POBOLJŠANE PERFORMANSE: 

Akutermno-kompaktno dno, koje se sastoji od 3 sloja različitih metala, zadržava akumuliranu energiju i omogućava kuvanje na niskim temperaturama, čak i kada je temperatura značajno smanjena ili isključena. Ova izvanredna karakteristika omogućava dodatnu uštedu energije i sprečava gubitak dragocenih hranljivih sastojaka, pa je pripremljena hrana zdrava. Akutermno-kompaktno dno može se koristiti na svim izvorima toplote, uključujući indukcione.

Tehnički podaci
Kataloški broj: Z-FP2016-S
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code