Nož za hleb - Absolute

  • Proizvođač: Zepter International
  • Kataloški broj: KA-014

Nazubljeno sečivo oštro kao brijač, dužine 20 cm, prolazi kroz hleb kao kroz puter. Njegov kvalitet potvrđuje FELIX ZEPTER garancija. Nož je izbalansiran, ergonomskog oblika i veoma lep.

 

Obezbeđuje lako i bezbedno sečenje. Nož za hleb je deo Absolute ML kolekcije, nesumljivo jedan od najboljih noževa iz čuvene fabrike FELIX iz Solingena (Nemačka), koja proizvodi vrhunske noževe od 1790. godine.

23.482,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Nož za hleb - Absolute
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

FELIX® ZEPTER® VAM DONOSI VRHUNSKI KVALITET I TRADICIJU


Od peskiranja sečiva i drške, ispravljanja, poliranja oštrice i čišćenja ultrazvukom, ručna izrada najboljih noževa na svetu zahteva posvećenost kvalitetu i tradiciji.


KVALITET

Koristeći prvoklasni japanski laminirani damaski čelik VG10 od 66 slojeva, FELIX ZEPTER je kreirao Absolute ML – kolekciju noževa za ceo život. Sečiva su kaljena zamrzavanjem i kovana u jednom komadu. Zahvaljujući homogenoj i kompaktnoj mikrostrukturi čelika, sečiva karakteriše fleksibilnost, otpornost na koroziju i odlično zadržavanje oštrine. Tokom proizvodnje vrši se pažljiva kontrola, kako bi se obezbedio vrhunski kvalitet svakog noža. Savršena funkcionalnost noža zavisi od njegovog oblika, od toga kako leži u ruci, kako je izbalansiran, kako se prilikom sečenja snaga prenosi na sečivo. 

 

TRADICIJA

Porodica Feliks iz Solingena (Nemačka) proizvodi noževe još od 1790. godine. Karl Gustav Feliks se specijalizovao za proizvodnju noževa i osnovao kompaniju Gustav Felix Schneidwarenfabrik 1843. godine. FELIX je kompanija sa tradicijom, jedan od najstarijih proizvođača noževa u svetu. Noževi koje FELIX ZEPTER proizvodi u Solingenu su među najboljima u svetu. Svaki korak u proizvodnji počiva na viševekovnom znanju majstora iz Solingena, njihovoj preciznosti u radu, brizi i ljubavi koju poklanjaju svakom detalju.

Tehnički podaci
Kataloški broj: KA-014
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code