Nož za tranžiranje - Absolute

  • Proizvođač: Zepter International
  • Kataloški broj: KA-012

Majstorski izrađen u Nemačkoj, nož Absolute ML, dužine 20 cm, omogućava vam da bez napora sečete meso i sve što je potrebno. Sa ovim preciznim nožem dobijate tanke, ravnomerno isečene komade.

 

Sečivo je izrađeno od japanskog damaskog čelika VG10 od 66 slojeva. Kaljeno je zamrzavanjem, što strukturu čelika čini finijom i kompaktnijom, a postignuta tvrdoća je 60-62 po Rokvelovoj skali.

22.302,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Nož za tranžiranje - Absolute
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

VRHUNSKI KVALITET - FELIX® I ZEPTER® TRADICIJA 


Nož za tranžiranje ima fantastičnu snagu sečenja, ali je istovremeno bezbedan, jer savršeno leži u ruci zahvaljujući paralelnim žljebovima na dršci. Odličan je za profesionalnu i kućnu upotrebu. Od peskiranja sečiva i drške, ispravljanja, poliranja oštrice i čišćenja ultrazvukom, ručna izrada najboljeg noža za tranžiranje na svetu zahteva posvećenost kvalitetu i tradiciji.


KVALITET

 

FELIX® koristi samo prvoklasne, dugotrajne materijale, kao što su legirani hrom-molibden-vanadijumski čelik X50 CrMoV15, japanski laminirani damaski čelik VG10 ili čelik X65 CR13, koji se koristi za oštrice brijača. Zahvaljujući homogenoj i kompaktnoj mikrostrukturi čelika, sečiva karakteriše fleksibilnost, otpornost na koroziju i zadržavanje oštrine. S obzirom da se izrađuju ručno, kvalitet noževa direktno zavisi od umeća naših majstora.

Tokom proizvodnje, noževi se obrađuju kroz 45 različitih postupaka i svaki od njih je plod viševekovnog znanja majstora iz Solingena, njihove preciznosti u radu, brige i ljubavi koju poklanjaju svakom detalju. Konačni pečat kvalitetu naših noževa daju njihova funkcionalnost i dizajn. Savršena funkcionalnost noža zavisi od njegovog oblika, od toga kako leži u ruci, kako je izbalansiran, kako se prilikom sečenja snaga prenosi na sečivo. Na prvi pogled i na prvi dodir, Felix Zepter noževi imaju sve ove karakteristike i izdvajaju se svojim superiornim kvalitetom
i prelepim dizajnom.


TRADICIJA


FELIX je kompanija sa tradicijom i jedan od najstarijih proizvođača noževa, još od 1790. godine. Karl Gustav Feliks osnovao je kompaniju Gustav Felix Schneidwarenfabrik 1843. godine i započeo dve stotine godina dugu tradiciju izrade noževa, poznatih širom sveta po izuzetnom kvalitetu. ZEPTER International, multibrend globalna kompanija koja proizvodi, prodaje i distribuira širom sveta ekskluzivne proizvode visokog kvaliteta, kupila je FELIX Solingen GmbH 2012. godine i time obezbedila poziciju lidera u proizvodnji noževa vrhunskog kvaliteta. Jedinstvena Zepter vizija, superioran kvalitet i inovativni proizvodi savršeno se uklapaju sa tradicijom i majstorskim umećem kompanije Felix.

Tehnički podaci
Kataloški broj: KA-012
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code