Tiganj 1,6 L / Ø 20 cm

  • Proizvođač: Zepter International
  • Kataloški broj: Z-FP2016-S/S

Masterpiece tiganj prečnika 20 cm izrađen je od Zepter superiornog metala 316L i ima doživotnu garanciju. Omogućava kuvanje bez dodavanja masnoća, na niskim temperaturama, bez opasnih otrova.

 

Dugotrajni Zepter tiganji su ’zeleno’ rešenje, jer traju višestruko duže od jeftinijih ’non-stick’ tiganja, koje morate često da menjate. Kupite tiganj koji se ne deformiše, ne ljušti i ne ugrožava vaše zdravlje posle samo nekoliko godina redovne upotrebe.

22.066,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Tiganj 1,6 L / Ø 20 cm
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

100% ZDRAVO: PRŽENJE BEZ HEMIKALIJA, SA MANJE KALORIJA

Naučnici su ispitivali teflon i slične materije koje se koriste kao prevlaka za tiganje i dokazali da one prilikom zagrevanja ispuštaju hemikalije koje se dovode u vezu sa oboljenjem jetre i karcinomom. Kvalitetni Masterpiece tiganji od superiornog Zepter metala imaju doživotnu garanciju i izrađeni su od bezbednih materijala, bez upotrebe hemijskih prevlaka. Konvencionalne ’non-stick’ prevlake napravljene su od veštačke supstance politetrafluoroetilena (PTFE). Ta materija nije otporna na ogrebotine i oštećenja, a pored toga, sadrži perfluorooktansku kiselinu (PFOA), koja je kancerogena. Ovaj Zepter tiganj od 1,6 litara nema nikakvu prevlaku i površina dna od dugotrajnog čelika je potpuno bezbedna, sa brojnim prednostima:
 
• Nema otrovnu prevlaku;
• Nije rizična po zdravlje, jer površina tiganja ne sadrži bilo kakve hemikalije ili zagađivače i prilikom zagrevanja tiganja ne dolazi do ispuštanja otrovnih isparenja;
• Prevlaka se ne ljušti i ne otpada;
• Tiganj traje doživotno i napravljen je od materijala koji je mnogo bolji provodnik toplote nego drugi materijali od kojih se izrađuje klasično posuđe;
• Površina je otporna na ogrebotine: kuhinjski pribor (posebno onaj od nerđajućeg čelika) ne može je oštetiti;
• Apsolutno je otporna na koroziju;
• Specijalna ivica posude omogućava lako sipanje, bez podlivanja;
• Krajnji rezultat je zdravije kuvanje.
 
 
ZDRAVIJE PRŽENJE:
 
Jedinstvena kombinacija Zepter superiornog metala 316L, akutermno-kompaktnog dna i specijalnog dizajna omogućava kuvanje bez dodavanja masnoće ili ulja, a što je najvažnije – na niskim temperaturama. Skuvana hrana je zdrava i sadrži manje kalorija, zato što su sačuvane njene nutritivne vrednosti. Takođe, ne sadrži otrovne, kancerogene masnoće.
 

LAKO ODRŽAVANJE:
 
Masterpiece tiganji izrađeni su od kvalitetnog, neuništivog superiornog nerđajućeg čelika, koji nije porozan i ne puca, pa ne zadržava čestice i mirise hrane i zato se lako održava.
 

POBOLJŠANE PERFORMANSE:
 
Akutermno-kompaktno dno, koje se sastoji od 3 sloja različitih metala, zadržava akumuliranu energiju i omogućava kuvanje na niskim temperaturama, čak i kada je temperatura značajno smanjena ili isključena. Ova izvanredna karakteristika omogućava dodatnu uštedu energije i sprečava gubitak dragocenih hranljivih sastojaka, pa je pripremljena hrana zdrava. Akutermno-kompaktno dno može se koristiti na svim izvorima toplote, uključujući indukcione.

Tehnički podaci
Kataloški broj: Z-FP2016-S/S
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code