Z-set universal

  • Proizvođač: Zepter International
  • Kataloški broj: Z-520

Luksuzan set našeg trajnog posuđa, poznatog širom sveta, koji će zadovoljiti sve vaše potrebe u vezi sa pripremom hrane. Saznajte više o kuvanju bez dodavanja masnoće i uživajte u hranljivim i zdravim obrocima bez akroleina.

 

Najsavremenija Zepter tehnologija, u kombinaciji sa akutermnim kompaktnim dnom, omogućava kuvanje na niskim temperaturama, pri čemu ostaje sačuvana nutritivna vrednost hrane. Hrana je ukusna i zdrava, ne gubi na težini, ne lepi se za posudu i ne zagoreva.

202.252,00 RSD
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
Z-set universal
Opis proizvoda
Tehnički podaci
Specijalne pogodnosti
Isporuka
Opis proizvoda

ZA BRZU, LAKU, EKONOMIČNU, UKUSNU, NISKOKALORIČNU, ZDRAVU ISHRANU!

 

Masterpiece set posuđa ima garanciju na minimum 30 godina. Nerđajući čelik vrhunskog kvaliteta, koji se koristi za proizvodnju Zepter posuđa, ne sadrži nikakve toksine, i uz revolucionarni sistem kuvanja garantuje pripremu ukusne i zdrave hrane, koja sadrži manje kalorija. U setu se nalazi veličanstvena posuda od 7,0 litara, prečnika 24 cm i visine 16,5 cm, savršena za pripremanje većih obroka. Set takođe sadrži praktičnu posudu od 3,0 litra, sa ’non-stick’ dnom, čija struktura je izmenjena na molekularnom nivou primenom inovativne URA tehnologije, bez upotrebe hemikalija i otrova. 

U setu se takođe nalazi korpica za paru, koja se koristi za kuvanje osetljivih namirnica koje zahtevaju posebno pažljivu pripremu. Korpice za paru obezbeđuju potrebnu udaljenost između namirnica i ugrejanog dna posude prilikom pripreme spanaća, fileta ribe ili knedli, tako da prirodni vitamini i proteini ostaju sačuvani. 

 

Set sadrži veoma korisne dodatke, kao što su multifunkcionalni poklopci, koji se mogu koristiti prilikom pranja povrća, za pripremu raznih sastojaka za kuvanje, ili kao stalak za zagrejane posude; višenamenska činija, koja se koristi za serviranje salata i ostalih jela, kao i za čuvanje hrane; rende, koje se može koristiti za rendanje povrća ili sira direktno u posudu, ili kao element Zepter sistema. U setu se nalazi i Zepter Home Art kuvar, da vam svojim receptima za pripremu zdrave hrane posluži kao inspiracija.

 

 

ZAŠTO JE MASTERPIECE POSUĐE IZBOR BR. 1?

 

 

Materijali vrhunskog kvaliteta:

 

Zepter Masterpiece posuđe napravljeno je od kvalitetnog nerđajućeg čelika 316L, koji se ekskluzivno koristi svuda gde se zahteva vrhunski kvalitet materijala: za hirurške instrumente, implante, ekskluzivne satove i ostale luksuzne predmete. Ovaj tip čelika nije porozan, u njemu hrana ne zagoreva, ne oksidiše, ne zadržava mirise hrane, ne izaziva alergije i jednostavan je za čišćenje. Ovi kvaliteti čine ga idealnim za pripremanje zdrave hrane. U kombinaciji sa Syncro-Clik® poklopcem, posude vrhunskog kvaliteta pretvaraju se u turbo sistem za kuvanje. 

 

Pametan dizajn:

 

Zepter poklopac savršeno naleže na ivicu i potpuno zatvara posudu, čime se omogućava zatvoren kružni ciklus kuvanja. Pametan dizajn sprečava prelivanje hrane tokom kuvanja i zadržava mirise unutar posude, pa vazduh u vašem domu ostaje svež. Višenamenski poklopac takođe se može koristiti kao zaštitni stalak ili za serviranje hrane.

 

Bezbednost:

 

Ergonomski dizajnirane radi vaše ugodnosti, bezbedne Zepter drške se ne pregrevaju, pa se nećete opeći ako ih dodirnete. Mogu se koristiti i u rerni, ali u tom slučaju se zagrevaju i morate biti oprezni. Inteligentno rešenje omogućava vam praktično odlaganje poklopca na drškama.

 

Priprema zdrave hrane na niskim temperaturama:

 

Dno svake Masterpiece posude izrađeno je od tri sloja metala, koji indukuju, sprovode i akumuliraju toplotu. Troslojno dno spojeno je presom pod pritiskom od 2.000 tona sa telom posude, pa se ne može odvojiti. Dno posude akumulira energiju čak i najslabijeg izvora toplote i brzo i ravnomerno je prenosi na posudu. Konduktivna svojstva metala omogućavaju kuvanje na niskim temperaturama. Kuvanjem na niskim temperaturama ne uništavamo hranljive materije, za razliku od kuvanja na visokim temperaturama, a takođe štedimo do 70% energije.

 

’Non-stick’ tehnologija:

 

Zepter URA tehnologija je nova, inovativna ’non-stick’ tehnologija, koja menja strukturu metala na molekularnom nivou. Na dno posude nije naneta opasna, otrovna prevlaka, pa je ovo posuđe apsolutno bezbedno za pripremu zdravih i ukusnih obroka.

 

Manje masnoće:

 

Istraživanja pokazuju da kuvanjem u Zepter sistemu, u odnosu na kuvanje u klasičnom posuđu, čuvamo 72% više vitamina A, 252% više kalcijuma, 336% više fosfora i čak 83% više gvožđa. Prilikom pečenja u Masterpiece posuđu, oslobađaju se prirodne masti iz mesa, pa nije potrebno dodavati ulje. To znači da pripremljeno juneće meso sadrži 67% manje masti, a pileće 51% manje masti u odnosu na prirodan sadržaj mesa. Ovo je dobra vest za osobe sa povišenim holesterolom, a takođe i za one koji spadaju u rizičnu grupu za oboljevanje od karcinoma, s obzirom da je 62% svih kancerogenih oboljenja (karcinom dojke, debelog creva, prostate, bubrega) prouzrokovano ishranom bogatom mastima, gojaznošću i nepravilnom pripremom hrane u posuđu lošeg kvaliteta, uz dodavanje masnoća, ulja i soli.

 

Kontrola temperature:

 

Zepter termokontrolor omogućava potpuno automatizovan proces kuvanja. Željena temperatura i vreme podešavaju se za samo nekoliko sekundi dodirom na dugme. Pomislite šta sve možete uraditi sa vremenom koje ste uštedeli!

Tehnički podaci
Primena: Tradicionalno kuvanje (sa vodom), kuvanje bez vode, pečenje bez masnoća, kuvanje na pari
Kataloški broj: Z-520
Ukupno delova: 24
Proizvedeno u: Italija
Uvoznik: Zepter International d.o.o., Bul.M.Pupina 117, . Beograd
Neto težina (kg): 15.2
Bruto težina: 17.7
Pogodno za korišćenje u rerni: Plastični delovi i termokontrolor nisu pogodni za korišćenje u rerni
Pogodno za korišćenje u mašini za sudove: Plastični poklopci i termokontrolori nisu pogodni za pranje u mašini za sudove
Garancija: Besplatna garancija u periodu od 30 godina (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru + Ugovorena garancija - 28 godina po isteku zakonske garancije) na popravke ili zamenu u punom obimu na sve proizvode izradene od Zepter metala za slucajeve grešaka u materijalu ili proizvodnji. Zepter daje 24 meseca garancije (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na delove koji nisu izradeni od Zepter metala 316L i 304. Digitalni I analogni Zepter termokontrolori su takode pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte Zepter termokontrolor u rernu, mašinu za pranje sudova ili na vruce površine, i ne izlažite ga visokim temperaturama. Plasticni delovi su pokriveni garancijom u trajanju od 24 meseca (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru). Ne stavljajte ih u rernu i ne izlažite ih visokim temperaturama. Zepter daje garanciju (Zakonska garancija - 2 godine odgovornosti Prodavca za saobraznost robe Ugovoru) na pozlatu na svim proizvodima. Garancija ne pokriva: estetske promene koje su nastale normalnim korišcenjem i koje ne uticu na performanse proizvoda i oštecenja nastala nepravilnom upotrebom proizvoda. Kako biste imali pravo na garanciju, morate imati dokaz o kupovini, molimo sacuvajte ga.
Specijalne pogodnosti

Iskoristi promotivni kod i ostvari popust od 15%

 

Promotivni kodovi se nalaze na glavnoj strani našeg sajta, na stranici RECEPTI

Uđi na bilo koji recept, i u donjem delu teksta pronađi promotivni kod. 

Pri naručivanju proizvoda iz ove prodavnice, potrebno je da tvoja korpa prelazi cifru iznad 3000 dinara.

Promotivni kod nalepi u polje "promotivni kod" na stranici za poručivanje. Srećno!

 
 
 
 

 

 

Isporuka

Kada naručite proizvode putem PEGOM Organic platforme, možete očekivati isporuku u roku od dva radna dana. U slučaju da ste narudžbinu izvršili tokom vikenda, u ponedeljak će Vaš paket biti poslat kurirskom službom. 

 

Besplatna dostava

Cenimo naše lojalne kupce i želimo da im smanjimo troškove, zato mi plaćamo dostavu kurirskoj službi za isporuku težih paketa. S obzirom na to da je u pitanju roba koja ne bi trebalo mnogo da luta, pre isporuke ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo Vašu porudžbinu, a zatim šaljemo paket koji će se uskoro naći u Vašim rukama! 

Besplatna dostava se osvaruje ukoliko vaša korpa prelazi iznos iznad 4999 dinara. 

 

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code